Skriv ut den här sidan

Inför ditt besök

Vårdcentralen är öppen alla vardagar klockan 8-17. Anmäl dig alltid i receptionen när du kommer till oss. 

Kom gärna i god tid, eftersom det kan vara kö. Visa alltid legitimation.

Betala gärna med betalkort hos oss. Du kan även betala med kontanter.

Du som ska ta prover

Vi har ett laboratorium där du är välkommen att lämna dina prover. Om du bara ska lämna prover kan du gå direkt till laboratoriets vänterum och ta en kölapp där.

Att tänka på

Vi ber dig undvika att ha parfym och andra starka dofter när du kommer till oss. Detta eftersom många av våra patiener är allergiska.

Ta alltid med giltig ID-handling (till exempel legitimation, körkort eller pass) vid ditt besök. Vid besök av barn under 18 år, ska du som följer med kunna legitimera dig.

Bli patient hos oss

Du är välkommen till oss även om du inte är listad här. Vill du lista dig hos oss fyller du i vår listningsblankett. Du har också möjlighet att välja en fast läkarkontakt på vårdcentralen. Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård.

Du kan själv skriva ut blanketten och lämna i vår reception eller hämta en blankett hos oss. Det finns en blankett för vuxna och en för barn. Du kan också lista dig via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Tolk till ditt besök

Behöver du tolk till ditt besök kan du kontakta oss via telefon eller prata med oss i receptionen för mer information.

Försök vara ute i god tid för att vi ska kunna uppfylla ditt önskemål på bästa sätt.

När vi har stängt

När vi har stängt ska du kontakta närakuten Löwet i Löwenströmska sjukhuset. Hit är du välkommen med lättare akuta besvär.